REISESTØTTE / OVERNATTING

SØKNAD OM REISESTØTTE OG OVERNATTING

Sommerfeber er for ungdommer fra hele Finnmark. Hvis du bor du utenfor Hammerfest, kan du søke om å få dekket reise og det kan hende vi får ordna deg en plass for å overnatte. Det er begrensede plasser, og hovedregelen er at du overnatter på rom med andre.

For å bli vurdert til dette må du sende inn samtykkeskjema for at du godtar «villkår og regler for reisestøtte og overnatting». Du må levere ferdig utfyllt samtykkeskjema underveis i påmeldingen. Det betyr at du bør ha et ferdig signert samtykkeskjema klart. Det skal lastes opp digitalt, det er greit å levere digitalt (med digital signatur) eller signatur på ark som du tar bilde av. Både foresatte og deltaker må signere.

Alle «borteboere» får en egen infopakke på forhånd og en ansvarlig voksen som kan kontaktes på forhånd om du har spørsmål.

Blir søknaden godkjent ordner vi med overnattingen.
(Det kan hende vi spør om du kan ta med sovepose og liggeunderlag).

REISESTØTTE

Selve reisen må du organisere selv. Reisestøtten fungerer slik at du får tilbakebetalt det det ville kostet å reise med billigste metode (det er som oftest buss/båt). Hvis du velger å fly er det alt i orden, men du vil kun få tilbakebetalt summen det ville kostet å reise med buss.

HUSK! Ta bilde av alle billetter og kvitteringer for å sende inn til oss. Husk å bruk godt lys, det må være lett å lese. Alternativet er å sende oss dette i en konvolutt.

Vi sender et registreringsskjema til de som får reisestøtte godkjent. Der må du registrere inn blant annet kontonummer, avreisested og «tidspunkt for ankomst til Hammerfest«. Det gjøres ved å laste opp bilde av billett, kvitteringer eller e-post bekreftelse på at du har reist og hva du har betalt. Blir det forandringer må du si i fra. Må du ta taxi fra f.eks. flyplassen i Hammerfest er det mulig vi kan dekke det, men da må du ha en avtale med oss. Husk å ta vare på / ta bilde av taxi-kvittering også.

MAT

De som bor på hotell eller annen overnattingsplass får frokost der. Vi har felles middag 16:00-17:00 hver dag i enten i festivalteltet eller en annen fin plass i nærheten. Mat utenom frokost og middag må du som hovedregel selv ordne med, men det kan hende vi disker opp med noe frukt eller annet godt hvis kvelden blir lang. Info om dette vil stå i programmet.

OVERNATTING

Deltakere må signere seg inn i resepsjonen på kvelden og holde seg til reglene for overnattingen.

Vi har en vakttelefon som kan ringes i løpet av natten om det er behov.

Overnatting er for de som er 15 år og oppover.
Er du yngre enn 15, må du bo privat (altså hos familie eller venner).

REGLER FOR OVERNATTING PÅ SOMMERFEBER

 • Du skal være stille og på ditt eget rom innen kl. 23:00, hotellet og nattevakt sjekker og sier i om det er støy og klager fra ditt rom.
  • Vi ringer hotellet for å sjekke at dere er registrert som inne på hotellet. Hvis det ikke er registrert, må vi vite at du er på rommet ditt.
  • Er du ikke registrert så blir du ringt fra nummer 90 81 27 80
   LAGRE DETTE NUMMERET SLIK AT DU VET AT DET ER VI SOM RINGER
  • Hvis du ikke svarer telefonen så kontakter vi foreldre
   • om nødvendig etterlyser vi deg hos Politiet.
 • Det er ikke lov med besøk eller bråk fra rommet etter kl. 23:00 fram til 08:00
 • Ved hærverk eller skader på rommet fakturerer Smart Hotell (de som er registrert på rommene) for skadene av rommet, uansett om det er du eller andre som har ødelagt med vilje eller ikke.
 • Hvis du handler noe på hotellet må du betale det med en gang
  – ikke noe kan «settes på rommet» til senere.
 • Det er ikke lov å røyke på rommene, eller på Sommerfeber.
 • Det er ikke lov å benytte alkohol / rusmidler, dette gjelder hele ditt opphold på Sommerfeber.
 • Hotellet får ditt telefonnummer og navn i tillegg til dine foresattes / pårørende.

Ved brudd på reglene kan det føre til at du blir utvist fra Sommerfebers arrangement.
Da blir du sendt hjem for egen regning. Vi kontakter foresatte om du ikke er myndig og blir sendt hjem.

her finner du: Infobrev + SKJEMA for å skriftlig SAMTYKKE til personvern-, reise- og overnattingsREGLEr

– Sommerfeber, mai 2023