FRIVILLIG

Sommerfeber er avhengig av mange frivillige for å få hjulene til å gå rundt. Det er de bak teppet som er med på gjøre oss så bra, og gjennom å jobbe med festivaldrift så kan du få mye nyttig (og livsendrende?) erfaring. Tenk hvor mye sterkere du stiller om du kan dra videre i livet med vissheten om at nettopp du har vært med på å skape en festival! Fint på CV-en er det også.

FESTIVALVERT ELLER CREW 2023

Lyst til å være med på Sommerfeber, men vet ikke hva du skal gjøre? Vi trenger deg til crewet!

Under Sommerfeber så trenger vi mange flinke frivillige. Vil du være festivalfotograf? Kanskje drifte kaféen – det sosiale møtepunktet under festivalen? Eller være med på rigging av festivalområdet? Hjelpe til bak scenen under festivalforestillingen?

Alle kan bidra med noe til festivalen, og vi trenger det du kan. Om det er å lage kaffe, hjelpe til med funballz, lage plakater eller kutte frukt, så har vi behov for deg. Ta kontakt!

PS: Vi trenger også deg over 20 til å være vakt under konsertene eller andre oppgaver. Om du har lyst til å få med deg helt råe konserter og samtidig hjelpe til med ungdomsfestivalen i en smekk, er dette jobben for deg.

Aldersgrense: 13-20 år

Høres det bra ut? Ta kontakt med oss!

SOMMERFEBER CREW 2023

Vi trenger også Feberagenter for 2024, hvis du vil være med å arrangere, hjelpe til og bestemme hva som skal skje. Ta kontakt!

Vil du lære mer om festivalproduksjon? Bli Feberagent i 2024, da vel!

Feberagentene er med på å planlegge årets Sommerfeber – alt fra artister, workshops, kafé, markedsføring. De får verdifull kunnskap gjennom arbeidet som unge arrangører som de kan ta med seg videre – i jobb og i utdanning. Mest av alt er det utrolig artig å være feberagent og mange av de som har vært med et år kommer tilbake neste år også – rett og slett fordi det å være med på å bygge en hel festival er en bra opplevelse.