OFTE STILTE SPØRSMÅL

Spørsmål: Hvem kan delta på Sommerfeber?

Svar: Sommerfeber er for alle fra 13 til og med 20 år. De som begynner i 8. trinn til høsten kan også delta.


Spørsmål: Hvordan melder man seg på workshops

Svar: Påmeldingsskjema for workshopene finner man her: sommerfeber.no/pamelding. Workshopene har begrenset antall plasser, det blir fort venteliste, så det er lurt å være tidlig ute.


Spørsmål: Koster det noe å være med?

Svar: Nei, alt som skjer på Sommerfeber er gratis.


Spørsmål: Må man melde seg på for å komme på konsertene og kveldsarrangementene?

Svar: Nei. Det er kun workshops man må melde seg på. Konserter og kveldsarrangement er åpent for alle ungdommer mellom 13-20 år og krever ingen påmelding.


Spørsmål: Jeg er for ung/gammel, men vil gjerne få med meg konsertene. Hva kan jeg gjøre?

Svar: Konsertene er kun for ungdommer fra 8. trinn og opp til 20 år gammel. Vi har bruk for voksne vakter under konsertene – ta kontakt med oss hvis dette er noe for deg.


Spørsmål: Er Sommerfeber kun for ungdom som bor i Hammerfest?

Svar: Nei, alle kan være med. Hvis du bor andre steder i Finnmark kan du søke om å dekket reise og overnatting. Kryss av for dette i påmeldingsskjemaet hvis det er aktuelt for deg. Vi har begrenset med overnattingsplasser så pass på å vær tidlig ute.

Overnatting er for de som er 15 år og oppover. Du må bo privat (altså hos familie eller venner) om du er yngre enn 15, (men ferdig med 7. trinn).


Enn om jeg har lyst til å gjøre noe på festivalen, men ikke har lyst til å være med workshop?

Har du lyst til å gjøre noe ekstra, så trenger vi crew og andre frivillige til festivalen. Da er du med og hjelper til med å få festivalen til å skje – her kan man gjøre alt fra kafédrift, rigging eller vlogging. Hvis du ikke vet klarer vi å finne en oppgave til deg.


Jeg har meldt meg på workshop. Hva skjer nå?

Vi behandler påmeldingene så raskt vi kan, og bekrefter at vi har motatt påmeldingen ganske raskt. Du vil få en egen e-post angående plass på workshop. Hvis du ikke har hørt fra oss i løpet av en uke kan du skrive, ringe eller ta kontakt med oss på facebook. Kontaktinfo står nederst på siden.

Det er også lurt å sjekke spamfilteret på eposten din. Iblant kan epostene fra oss ha havnet dit hvis du ikke har hørt noe fra oss.

En uke eller to før sommerfeber starter sender vi ut et infobrev med alt du trenger å vite Sommerfeber, din workshop og mer info om festivalen.