WORKSHOPS

Sommerfeber har gratis workshoper i det artigste vi kan tenke oss.

På workshopene under Sommerfeber har du sjansen til å lære mer om det du interesserer deg for – eller kanskje lære noe helt nytt. Vi har workshop-er som passer for en hver smak. Workshopene er gratis å delta på og er for ungdom mellom 13 og 22 år (de som begynner i 8. trinn i 2022 kan melde seg på).

Påmeldingen åpner 1. juni. Plassene kan gå fort så hvis du har en favoritt er det lurt å være tidlig ute.

 

 


 

WORKSHOPS I 2022

MUSIKK - BANDSKOLE

Fokus er samspill og musikkglede!
Kurset blir tilrettelagt og delt inn i grupper slik at alle får jobbe på sitt eget nivå. Her får du mulighet til å utvikle din personlige musikalitet, i møte med andre.

Du kan melde deg på om du kunne tenke deg å prøve å spille i et band, selv om du ikke har erfaring med musikk. Anna Bygjordet fra Kjøllefjord (sanglærer) og Syver Haugli (gitarist og pianist) er lærere ved Tromsø musikkskole.

Hvis du spiller eller ønsker å lære et instrument skriv hvilket og hvor lenge du har spilt. Aldri brukt et instrument? Ingen problem.

Sjekk de ut på Insta: @tromso_musikkskole

FREESTYLE FOTBALL - FOTBALLTRIKSING

Har du en drøm om å bli en av verdens beste i fotball? Hva om du prøver deg på workshop i fotballtriksing?

At en av verdens beste fotballtriksere kommer fra Norge, vil overraske mange. Jonathan Olsen har 10. plass i VM og 2. plass i EM. Jonathan skal delta i VM i teqball som kombinerer fotball og et kurvet bordtennisbord. 

Hvis du ikke har mål om å bli proff så får du hvertfall bedre ballkontroll av fire dager med en norgesmester.

Sjekk han ut på Insta: @olsenfreestyle og NRK

DANS - BREAK - HIP-HOP

Danse-workshop av Morad Aziman og Bao Andre, kjent fra prisvinnende dansegruppa Kingwings Crew som for øyeblikket er Norgesmestere, og suksess-filmene «Battle» og «Battle: Freestyle som ligger på Netflix verden over.

Workshopen er delt opp i to deler. Hvor første del vil fokusere på groove og basis teknikker i breaking. Del to vil handle om improvisasjon og karakter/individualitet utvikling. Selv om workshopen har hovedfokus på break, brukes elementer fra andre dansestiler som samtids-dans, hip hop osv. gjennom undervisningen.

 

kingwings-crew.com

Sjekk de ut på Insta @kingwingscrew

DUODJI SKINNVERKSTED VESKESØM

Her kan du få sy en veske for hånd med en skinn-nål og god hjelp fra duodji-kunstneren Pia Jannok.

Skinnet er garvet med seljebark på tradisjonell samisk måte, og hvert skinn er unikt. 

Pia Jannok laget gaven fra sametinget til Ingrid Alexandra på hennes 18-års dag.

Se mer på Pias Jannoks Facebook-side og NRK.

MOBILFOTO OG REDIGERING

I denne workshopen skal vi utforske mobilen som kamera og redigeringsverktøy. Her lærer du ulike fototeknikker, bilderedigering på mobil, hvordan å bearbeide bilder for ulik bruk samt fine tips og triks. 

Det beste kameraet du har er det du har med deg, og på denne workshopen lærer du mer om hvordan å benytte mobilen som et fotoverktøy.

Workshopholder er Marthe Nyvoll som driver Nyvoll Film og Foto

 

TEAM STREAM_SOMMERFEBER

Er du interessert i film, streaming, media? Har du lyst å lære hvordan du kan lage kule korte animasjoner og grafiske elementer til Twitch eller Youtube – eller hvordan produsere en live stream? Bootleg og Kreativ teknologi@TVIBIT inviterer deg til å bli en del av «TEAM STREAM_SOMMERFEBER».

Deltakerne får muligheten til å være med på korte kurs om 2D animasjon, livestream program, og utstyr knyttet til små og store produksjoner. Ikke gå glipp av muligheten til å «level up» dine skills og bli med!

Kursholdere er Cris og Seb, fra Kretek@TVIBIT

 

TILRETTELAGT BANDWORKSHOP

Dette er en spesielt tilrettelagt musikkworkshop tilpasset deg som med nedsatt kognitiv- eller funksjonsevne. Deltakerne vil øve inn låter sammen med kursholderne.

Låtene er arrangert ut ifra deltakeres ferdighetsnivå. I løpet av workshopen øver deltakerne sammen som band, og det hele avsluttes med konsert under festivalforestillingen.

Workshopholder er Mia Larsen Sveberg, gjør et google søk for å lære mer om Mia.

Har du sett hennes audition på Idol 2020? Noen flere stikkord er: curling, låtskriver, musikklærer.