Workshop

På workshopene under Sommerfeber har du sjansen til å lære mer om det du interesserer deg for – eller kanskje lære noe helt nytt – og vise deg frem på stor scene under en egen festivalforestilling på Arktisk kultursenter. Vi har noen superfete workshops som passer for en hver smak. Workshopene er gratis å delta på og er kun for ungdom mellom 13 og 22 år (alle som begynner i 8. trinn i 2017 for også lov til å melde seg på).

Mer om programmet finner du her.

HER MELDER DU DEG PÅ

 

HELGEWORKSHOPS (11.-13. AUGUST)

Du kan melde deg på helgeworkshop og fremdeles være med på de andre workshopene under selve festivaluken. Hvis du bare vil være med på helgeworkshopen så får du uansett være med på alle aktiviteter som de andre festivaldeltakerne får være med på.

LÅTSKRIVING

11.-13.august (helga før festivalen starter) blir det låtskriverworkshop med I SEE RIVERS. Her vil kursholderne vise deg hvordan man skriver låter, og du kan ta låta med videre til bandworkshopen. Det du skriver kan vises frem på scenen under avslutningsforestillingen.

Du trenger ikke å spille et instrument for å være med på denne workshopen. Sammen med kursholderne jobber dere med ideer til tekst og melodi. Hva kan man skrive om? Hvordan kommer man i gang med skrivingen? Hvordan lager man en melodi? Dette vil workshopen i låtskriving gi deg svaret på!

Når: fredag 11. – søndag 13.august

Sted: Bootleg Backstage

Antall deltakere: 15 stk.

IMG_5390

STYLING

11.-13.august (helga før festivalen starter) blir det også stylingworkshop.

På stylingworkshopen kan du lære hvordan man sminker seg til hverdag og fest. Du får inspirasjon til nye måter å legge sminke på eller lærer deg fra grunnen av hvordan man skal gjøre det.

Denne workshopen er nå full, men det er mulig å melde seg på venteliste.

Når: fredag 11. – søndag 13.august

Sted: Bootleg – dansestudioet

Antall deltakere: 15 stk.

brushes

WORKSHOPS UNDER FESTIVALUKEN (14.-18. AUGUST)

BAND

På bandworkshop lærer du å spille med andre. Det er en forutsetning at du kan synge eller spille et instrument fra før av men du trenger ikke å ha spilt i band tidligere. På kurset vil instruktørene sette sammen ulike band og i løpet av dagene spiller dere forskjellige låter.

Dette er en fin måte å bli flinkere til å spille sitt eget instrument, lære seg å spille med andre og det å formidle musikk fra scenen.

Årets kursholdere er bandet I SEE RIVERS som består av Gøril Nilsen, Lill Scheie og Eline Brun.

Sted: Bootleg Backstage

Antall deltakere: 20 stk

IMG_5837

PARKOUR

Under Sommerfeber får du en unik mulighet til å prøve deg på urbansporten Parkour.
Parkour er en fysisk aktivitet som handler om bevegelse og kroppsbeherskelse. På workshopen lærer dere hvordan å hoppe, rulle, lande, svinge, klatre, balansere og bruke kroppen sin på mange kreative måter.

Kursholder Dominik Cieszynski har jobbet og drevet med Parkour siden 2005. Det han elsker mest med Parkour er følelsen av å fly og ha kontroll over kroppen. Sammen med Parkourteamet Exeo er Dominik også semi-finalist i Norske Talenter 2014. Dominik har god erfaring som parkourinstruktør og gleder seg til å dele sin største lidenskap med oss!

Sted: Breilia Skole og rundt omkring i Hammerfest

Antall deltakere: 15 stk

DANS

Dans

Årets danseworkshop er har to instruktører som igjen betyr to forskjellige dansenummer! Werkin Girls med Sofie Løken og Henni Olsen er tilbake som instruktører.  Werkin’ Girls er med på flere forskjellige programmer på TV, de var senest med på årets MGP. De kommer til Sommerfeber og lover danseworkshop med høy intensitet!

Kursholder: Sofie Løken og Henni Olsen fra Werkin’ Girls

Sted: Martha Andersen dansesalen på AKS

Antall deltakere: 15 stk

Denne workshopen er nå full, men det er mulig å melde seg på venteliste.

TEATER

 

Vi elsker teater! Dette er en workshop for deg som har lyst til å lære sceneteknikker. Du trenger ikke å ha noe tidligere erfaring fra teater, revy eller lignende. Kursholder er Alexander Rindestu som sto for en fantastisk bra workshop i 2015 og nå er tilbake for å gjenta suksessen.

Kursholder: Alexander Rindestu

Sted: Musikkens Hus

IMG_5893

DISSIMILIS

Dette er en tilrettelagt musikkworkshop. Deltakerne vil øve inn låter sammen med kursholderne. I løpet av workshopen øver deltakerne sammen som band, og det hele avsluttes med konsert på AKS den 18. august!

Kursholdere: Elin Holmgren, Henrik Vaséli og Simen Schjølberg.

Sted: Breilia skole

Antall deltakere: 15 stk

IMG_5773