Header påmeldingsskjema smal
Facebook cover
EVENTYRGUTTEN

EVENTYRGUTTEN

Vi gleder oss til å lage god mat på bål med Eventyrgutten og Kayla på årets festival. Sjekk han ut på TikTok og se deres reise Norge på langs på YouTube

EVENTYRGUTTEN

HANNA LYREK

Hanna Lyrek og hundene kommer til Kvalsund i september! Rookie of The Year Iditarod 2002, og tidenes yngste vinner av Finnmarksløpet da hun var 19 år i 2019.

DNT UNG

DNT UNG

Ingrid fra DNT ung Hammerfest arrangerer felles topptur til Langvasstinden (404 moh) – en flott Perletur på 6,3 km. Det blir også muligheter for å fiske på Trollvannet.
PAINTBALL

PAINTBALL

Er friluftslivet er for avslappende og mangler action? Ungdomsarrangørene syntes også det og derfor er paintball fra skrattejakt.no med i år!

PAINTBALL

TERJE WIKSTRØM

Kvalsunds ildsjel og ordfører i Hammerfest- Terje Wikstrøm åpner villmarksfestivalen i år! Er vi heldig blir han med på fisketur også.

Vill-landsby

Vill-landsby

Vår festivallandsby åpner etter lunsj og det blir det muligheter til å hilse på hester og andre dyr! Vi inviterer lag og foreninger, firma og enkeltpersoner til å promotere seg selv, det blir da f.eks.: vannaktiviteter med RS Ung, spikkekurs med Ung Husflid, aktiviteter med Visit Sapmi og kurs i bærekraft med Vårin.

VILL-UNGDOM KOM FRA EN DRØM.

VILLMARKSFESTIVALEN FOR UNGDOM I NORD.

DET BESTE AV NATUR OG KULTUR.

UTFORDRINGER OG KOS.

I FRISK LUFT.

KVALSUND, 9.-11. SEPTEMBER 2022

P Å M E L D I N G

@villungdom på Instagram

samarbeidspartnere 2022

image00002image00004

ta kontakt