REISESTØTTE

Sommerfeber er for ungdommer fra hele Finnmark. Hvis du bor du utenfor Hammerfest, kan du få dekket reise og overnatting.

Kryss av for dette i påmeldingsskjemaet hvis det er aktuelt for deg. Det billigste alternativet dekkes (kollektivtransport som buss og båt). Sommerfeber stiller ikke med reiseledere for dette. Deltaker reiser på eget ansvar.

Vi ordner overnatting på hotell i sentrum av Hammerfest. Du får som regel dele rom med en eller to andre deltagere. Vi har ikke selv nattevakt på hotellet, men deltakere må signere seg inn i resepsjonen på kvelden og holde seg til reglene for overnattingen. Vi har en vakttelefon som kan ringes i løpet av natten om det er behov.

Overnatting er for de som er 15 år og oppover. Er du yngre enn 15, må du bo privat (altså hos familie eller venner).

De som bor på hotell får frokost der. Vi har felles middag hver dag i festivalkjernen kl. 16:00. Annen mat må man skaffe selv.

Alle «borteboere» får en egen infopakke på forhånd og en ansvarlig voksen som kan kontaktes hvis du trenger det. Man får også tilsendt samtykkeskjema – reisestøtte utbetales ikke hvis ikke samtykkeskjemaet er underskrevet.

Regler for overnatting Sommerfeber

  • Du skal være på rommet innen kl. 23.00, hotellet sier i fra til oss hvis det ikke er registrert at du er inne. Hvis du ikke er er registrert blir du etterlyst.
  • Det er ikke lov med besøk på rommet mellom kl. 23 og 08.
  • Ved hærverk på rommet belastes rombruker et gebyr på kr 1500.
  • Alt som handles på hotellet må betales med kort – det er ikke lov å sette det på rommet.
  • Det er ikke lov å røyke på rommene.
  • Det er ikke lov å benytte alkohol/ rusmidler under Sommerfeber.
  • Hotellet får telefonnummer og navnet ditt. I tillegg til navn og nummer til foresatte (hvis under 18).

Brudd på reglene kan føre til at deltageren blir sendt hjem. Da må deltager i så tilfelle betale hjemreisen selv.