PÅMELDING

Påmeldingen åpnet 1. juni. Plassene kan gå fort, så hvis du har en favoritt er det lurt å være tidlig ute. Dersom du har spørsmål kan du kontakte oss på post(a)sommerfeber.no eller på facebook.

Det er viktig at du leser PERSONVERNERKLÆRINGEN og godtar den. Uten den kan vi ikke ta vare på infoen din, og da får vi ikke registrert deg som påmeldt.

Vi fotograferer under festivalen, og det er viktig for deg å vite at du når som helst kan si nei til å bli tatt bilde av.


Hvis vi har tatt et bilde som du ikke vil at vi skal ha så kan du også når som helst be om at vi sletter det. Vi spør ikke når vi tar bilder av store grupper (konserter etc.) fordi vi ikke kan spørre alle sammen da.

Bildene vi tar kan legges ut for eksempel på facebook-siden vår, brukes i markedsføring eller publiseres i avis – mer om dette kan du lese i personvernerklæringen.

PÅMELDING SOMMERFEBER 2022

Bekreftelse og informasjon sendes ut via e-post. Bruk en e-post som du sjekker jevnlig, og husk å sjekke søppelpostmappen hvis du ikke har hørt fra oss.
Vi trenger dato, måned og årstall
Skriv foresatte om du er under 18 år. Skriv pårørende hvis du er over 18 år.
Hvis ditt førstevalg ikke har ledige plasser, får du tilbud om annen workshop
Du får vite i starten av august hvilken workshop du får plass på.
Hvis du spiller eller ønsker å lære et instrument skriv hvilket og hvor lenge du har spilt. Aldri brukt et instrument? Ingen problem.
Forklar behovet ditt her om du ønsker støtte til reise og bosted under festivalen
Fotografer på Sommerfeber tar bilder/videoer som vi legger ut på sosiale medier under og etter festivalen. Du kan når som helst si i fra til en fotograf at du ikke ønsker å bli tatt bilde av i en situasjon.
Du kan lese den gjennom linken øverst på siden. Det er nødvendig at du leser den så du er sikker på at vi kan ta vare på alle opplysningene dine.