Vanlige spørsmål

Spørsmål: Hvem kan delta på Sommerfeber?

Svar: Sommerfeber er for alle fra 13 til og med 22 år. De som begynner i 8. trinn til høsten kan også delta. Påmeldingsskjema for workshopene åpner 1. juni kl. 12:00 her på nettsiden. Workshopene har begrenset antall plasser og noen er så populære at det fort blir venteliste, så det er lurt å være tidlig ute.


Spørsmål: Koster det noe å være med?

Svar: Nei, alt som skjer på Sommerfeber er gratis. Det eneste som koster penger er kjøp av mat, snacks og drikke i kafèen vår.


Spørsmål: Må man melde seg på for å komme på konsertene?

Svar: Nei. På workshopene må man melde seg på og det er egne sosiale kvelder for deltagerne på mandag og fredag. Resten (festivalleker, fester og konserter) er åpent for alle ungdommer og krever ingen påmelding.


Spørsmål: Jeg er for ung/gammel, men vil gjerne få med meg konsertene. Hva kan jeg gjøre?

Svar: Selve festivalområdet er kun for ungdommer, men siden konsertene foregår utendørs er det mulig å stille seg opp utenfor avsperringen – det synes vi bare er koselig. Da er det viktig at man hører på vaktene og ikke prøver å gå inn på festivalområdet.

Festivalområdet er kun for ungdommer fra 8. trinn og opp til 22 år gammel. Det ber vi om at respekteres.

Vi har også bruk for voksne vakter under konsertene. Ta kontakt med oss hvis dette er noe for deg.


Spørsmål: Er Sommerfeber kun for ungdom som bor i Hammerfest?

Svar: Nei, alle kan være med. Hvis du bor andre steder i Finnmark kan du søke om å få dekket reise og overnatting. Kryss av for dette i påmeldingsskjemaet hvis det er aktuelt for deg. Vi har begrenset med overnattingsplasser så pass på å vær tidlig ute.

Overnatting er for de som er 15 år og oppover. Er du yngre enn 15, må du bo privat (altså hos familie eller venner).


Enn om jeg har lyst til å gjøre noe på festivalen, men ikke har lyst til å være med workshop?

Har du lyst til å gjøre noe ekstra, så trenger vi crew til festivalen. Det er frivillige som hjelper til med å få festivalen til å skje – her kan man gjøre alt fra kafédrift, rigging, vlogging eller fruktrunder.


Jeg har meldt meg på workshop. Hva skjer nå?

Vi behandler påmeldingene så raskt vi kan, så du skal få svar fra oss ganske fort om du har fått plass eller ikke. Hvis du ikke har hørt fra oss i løpet av en uke kan du skrive en epost til oss på post@sommerfeber.no, ringe oss på tlf. 7840 2690 eller bare ta kontakt med oss på

Det er også lurt å sjekke spamfilteret på eposten din. Iblant kan epostene fra oss ha havnet dit hvis du ikke har hørt noe fra oss.

I løpet av de første dagene i august sender vi ut en infobrev med alt du trenger å vite om din workshop og festivalen.

I mens kan du jo også følge oss på snapchat? Vi heter sommerfeber der og vi legger ut oppdateringer hele tiden.


Når starter workshopen/konserten/festivallekene…?

Programmet finner du her.