Vanlige spørsmål

Spørsmål: Hvem kan delta på Sommerfeber?

Svar: Sommerfeber er for alle fra 8. trinn til og med 22 år. De som begynner i 8. trinn til høsten kan også delta.


Spørsmål: Koster det noe å være med?

Svar: Nei, alt som skjer på Sommerfeber er gratis! Det eneste som koster penger er kjøp av mat, snacks og drikke i kafèen vår.


Spørsmål: Jeg er for ung/gammel, men vil gjerne få med meg konsertene. Hva kan jeg gjøre?

Svar: Selve festivalområdet er kun for ungdommer, men siden konsertene foregår utendørs er det mulig å stille seg opp utenfor avsperringen. Vi har også bruk for voksne vakter under konsertene. Ta kontakt med oss hvis dette er noe for deg eller meld deg på her.


Spørsmål: Er Sommerfeber kun for ungdom som bor i Hammerfest?

Svar: Nei, alle kan være med! Hvis du bor andre steder i Finnmark kan du søke om å få dekket reise og overnatting. Kryss av for dette i påmeldingsskjemaet hvis det er aktuelt for deg. Overnatting er for de som er 15 år og oppover. Er du yngre enn 15, må du bo privat eller ha med voksen ledsager som også overnatter under festivalen.


Spørsmål: Er det trygt personale på overnattingen?

Svar: Ja, vi stiller med voksne nattevakter til overnattingen. Det kommer også en egen info til deltagere og foresatte som kommer utenbysfra med info og kontaktnummer til den som er ansvarlig for denne gruppen.


Spørsmål: Må man melde seg på for å være med?

Svar: På workshopene må man melde seg på. Disse har begrenset antall plasser, og enkelte kan fylles opp ganske fort. Påmeldingsskjema finner du her. Alle øvrige arrangement som kafé og konserter er åpent for alle ungdommer og krever ingen påmelding.


Enn om jeg har lyst til å gjøre noe på festivalen, men har ikke lyst til å være med workshop?

Har du lyst til å gjøre noe ekstra, så trenger vi crew til festivalen. Det er kule frivillige som hjelper til med å få festivalen til å skje. Du kan melde deg på her.


Når starter workshopen/konserten/funballz…?

Programmet finner du her.