Sponsorer

Sommerfeber skal være gratis og tilgjengelig for alle. Vi er en av de festivalene som det ikke koster noe å delta på – og vi dekker reise og losji for borteboere.

Samtidig skal festivalen holde høy kvalitet på workshops, konserter og alt det utenom. Det er også ofte dyrere å drifte en festival så langt nord fordi det koster å få kursholdere og artister hit opp.

Men alt dette er mulig på grunn av våre sponsorer! De er fantastiske, gavmilde og samfunnsengasjerte organisasjoner som vil det beste for ungdommen i Finnmark. Vi er enormt takknemlige for alt de gjør for oss.

Vi er også bestandig på utkikk etter flere sponsorer. Ta gjerne kontakt om dere eller noen dere kjenner ønsker å bidra.

Hammerfest kommune bidrar med fast årlig støtte og mye hjelp i løpet av festivaluken. Alt fra bruk avsperring av områder til bruk av telt – kommunen stiller opp med det meste.

Sommerfeber har i 2019 mottatt støtte fra Finnmark fylkeskommunes festivaltilskuddsordning. Fylkeskommunen støtter arbeidet med å gjøre kulturopplevelser tilgjengelig for ungdom fra hele Finnmark.

Sparebank 1 Nord-Norge støtter Sommerfeber over 3 år nå gjennom sitt tiltak Samfunnsløftet. Gjennom Samfunnsløftet sørger de for at Nord-Norge får del av utbyttet til banken og de bidrar til prosjekter som løfter det nordnorske lokalsamfunnet. #fornordnorge

Polarbase i Hammerfest støtter Sommerfeber fast i en 3-årig periode. Polarbase ligger i Nord-Norges største industriklynge i olje og gass. De har lærlingplasser for de som ønsker å jobbe innenfor logistikk og tilbyr jobbmuligheter når man er ferdig.

Finnmark Dagblad støtter Sommerfeber både økonomisk og med annonsering. Det er vi kjempeglade for fordi Finnmark Dagblad er den mest leste avisen i Finnmark.

G. Hagen er en tradisjonsrik butikk i Hammerfest. De støtter mange forskjellige tiltak for barn og unge i kommunen, og er viktige for oss i Sommerfeber også.