Ungdommens kulturpris

attitude

 

Hammerfest ungdomsråd deler ut ”Ungdommens kulturpris” under årets Sommerfeber! Med prisen følger en sjekk på kr. 5.000 fra Hammerfest Ungdomsråd. Du kan nominere hvem som helst som har bidratt til kulturell aktivitet for ungdom i Hammerfest!

I 2017 gikk Ungdommens kulturpris til Rebekka Marigård  for sitt arbeid for ungdom spesielt med tanke på kampanjen #ikkeiminby. Hvem som vinner i år er opp til dere.

Man kan nominere hvem som helst som har bidratt til kulturell aktivitet for ungdom i Hammerfest. Alle kan sende inn nominasjon. Det er også tillatt å nominere seg selv eller sin egen gruppe. Og man kan nominere så mange man vil. Prisen skal gå til en person, eller gruppe personer, som har utmerket seg innenfor kulturlivet i Hammerfest i løpet av det siste året. Det er ingen øvre/nedre aldersgrense for prisen. Ungdommens kulturpris kan også tildeles voksne som har gjort noe positivt for ungdom i Hammerfest.

Nominasjon gjøres via eget skjema på her på siden. Nominasjonsfristen går ut fredag 10. august.  Nominasjoner etter dette kommer ikke frem til juryen.

Juryen består av 5 personer, 3 ungdommer og 2 voksne med tilknytning til kulturlivet i Hammerfest.

Prisen deles ut på festivalforestillingen under Sommerfeber 17. august.

Send inn din nominasjon her: