Artister

Utenom workshops og festivalforestilling, så blir det også fete konserter under Sommerfeber! Du finner festivalområdet på parkeringsplassen bak Bootleg – midt i Parkgata ved gamle postkontoret. Vi har satt opp en svær utescene og her er alle konsertene, i tillegg til masse annet gøy.

Artistene på Sommerfeber 2017 spenner fra lokale kjenninger og skitten pop-punk, til talentfulle kursholdere og en artist med mer en 20 millioner streams på Spotify. Festivalområdet er for alle mellom 13 og 22 år. Er du eldre eller yngre enn dette kommer du ikke inn, men vi gjør et unntak om du begynner i 8. klasse i 2017. Det er helt gratis, helt rusfritt og du trenger ikke å delta på workshopene for å komme på konsertene.

Jesper Jenset

Jesper
Jesper Jenset er en 19 år gammel sanger og låtskriver fra Norge. Han har en flott stemme og i 2016 tok han steget videre og startet arbeidet med mer moderne musikk. Hans gjennombrudd kom med singelen «High» og låta har over 9 million streams på Spotify og er en av de mest spilte låtene på norsk radio.

Jesper skriver alle låtene sine selv, og han er også co – producer på de fleste låtene. Han har et godt øre for Catchy pop-låter og produksjonsideer innen EDM/pop/RnB sjangeren.

Når: Torsdag 17. august

Sløtface

SLØTFACE_A5C2827-HIGH
Dine gode venner, Sløtface (tidligere Slutface), er en gjeng som ikke er redde for å skille seg ut, verken musikalsk eller ved valg av bandnavn. Navnet fungerer som en kritikk av populærkulturens syn på kvinner, og bandet skriver låter med en tydelig feministisk agenda, som inneholder direkte oppfordringer til sine jevnaldrende og upolerte bilder av ungdomstiden. Tenk Skam kombinert med Freaks and Geeks. Dats right.

Sløtface er skitten, indieskranglete pop-punk. Som et sintere Wombats inspirert av 90-tallets slackerhelter, forener de det fengende og dansbare fra britisk pop-rock og New-Wave med det upolerte og ærlige uttrykket til amerikansk vestkyst-garage. Bandet blir rost for sitt utagerende live-show som kombinerer de gøyeste moshpitopplevelsene med Allsang PÅ GRENSEN (!).

Bandet har siden sin fødsel i Stavanger i 2012 rukket å etablere seg godt i inn- og utland, og har spilt på både den ene og den andre sida av Atlanteren. 2017 blir deres hittil største år, med Englandsturné og festivaler som Eurosonic, SXSW, The Great Escape, Tallinn Music Week og SPOT-festival som skal rundes før debutalbumet kommer. 

Når: Onsdag 16. August

I See Rivers

Promo picture I SEE RIVERS
I See Rivers er en norsk ”Float Folk” trio. I løpet av tre år sammen har jentene i hovedsak turnert England, Skottland, Irland og Wales, men har også tatt turen hjem til Norge en gang i blant. Musikken kan beskrives som organisk, vokalbasert ”float-folk”. Etter å ha sluppet sin første singel ”Loved Ones”, vært på utkantsturné i Norge, reist rundt hele Storbritannia med Newton Faulkner og spilt festivaler som Green Man Festival, Belladrum og Malakoff har I SEE RIVERS nettopp produsert og sluppet sin debut-EP «Standing Barefoot». I mai 2017 er bandet på en måneds lang turné i England, men i løpet av sommeren kan du se jentene opptre på forskjellige festivaler i både Norge, (Skottland, Wales) og England. 

Når: Onsdag 16. August

Jack of Hearts

Jack of hearts
Jack of Hearts er et band som startet opp i Alta på høsten 2015. De spiller instrumentbasert pop musikk med litt bluesinnslag. De er fire medlemmer i bandet: Simen Schjølberg på sang og gitar, Kristian Vegge på bass og gitar, Markus Sørnes på trommer og bass, og Leif R. Nilsen på trommer og perk. De har blant annet vært på landsmønstringa i UKM.

Når: Torsdag 17. august