Artister

Utenom workshops og festivalforestilling, så blir det også dritkule konserter under Sommerfeber! Du finner festivalområdet på Larsentomta (parkeringsplassen med tvers ovenfor :bootleg – du vet, den med det røde huset der Sommerfeber fikk ordnet en helt rå street art av Spraybox). Der har vi festivalteltet og utescenen, og her vil alt fra konserter til sumobryting skje.

Konsertene starter med lokalkveld (med helt råe band) onsdag og så har vi to nasjonalt kjente (superkjekke) gutter på scenen de neste to dagene. Festivalområdet for alle de mellom 13-22 år, så voksne og juniorer får ikke komme på konsertene – hvis du ikke er fylt 13 enda, men begynner i 8. klasse i 2016 så slipper du inn. Det er helt gratis, helt rusfritt og du trenger ikke å delta på workshopene for å komme på konsertene.

Mer om programmet finner du her.

Daniel Kvammen

danielkvammen2-highres-fotoIngridPop

26 år gamle Daniel Kvammen vokste opp på Geilo, et tettsted med 2363 innbyggere, som er mest kjent for årlige innrykk av skiturister og det at togstasjonen markerer at man er omtrent midtveis på Bergensbanen. Med debutplata ”Fremad i alle retninga” viser Kvammen at hverken alder eller hjemsted trenger å være en hindring når man skal sette til verks for å lage en imponerende helstøpt og emosjonelt ladet debutskive.

Førstesingelen ”Du fortenar ein som meg” satte tonen med like deler ungdommelig driv og bråmodent tekstinnhold, og ble A-listet på NRK P3. Singelen ”Daue fugla” ble B-listet på NRK P1. Albumet har fått strålende mottagelse, med terningkast 5 fra blant annet Aftenposten,Dagsavisen, Adresseavisen, NRK P3 og Dagbladet.

Live veksler Daniel Kvammen mellom å være et feststemt fyrverkeri og det lavmælte og intense, noe han har vist til gangs på Norges største festivaler og spillesteder.

Når: Torsdag 18. august kl. 2000 på SommerFeber-scenen

Morgan Sulele

Morgan Sulele

Lakenet. Min kabin. Jeg vil heller ha deg. Bare min. Trenger vi si mer? Tradisjonen tro avsluttes festivalen med en rorrykende konsert. Morgan Sulele har en lang lsite med landeplager, og fredagen kommer han for å plage DEG. Er du klar? Det er vi!

Når: Fredag 19. august kl. 2000 på SommerFeber-scenen.

 

 

 

Pil & Bue

PIL&BUE (WEB)

«Duoen har kort fartstid, men har allerede rukket å sementere et uttrykk som er både egenartet, vitalt og etterlengtet. Tenk The Mars Volta, Radiohead, Kyuss og Biffy Clyro i en smørje. Høres ikke det gøy ut?» – Torgrim Øyre, Dagbladet

Pil & Bue slapp sitt andre album ‘Forget the Past, Let’s Worry About the Future ‘ 29. januar 2016.

«Denne nordnorske duoen låter som et fullformat band. Petter Carlsen og Aleksander Kostopoulos fikser det utrolige på egenhånd. Det gjelder også live. Låten ‘Shakkakakka er et mektig kapittel i norsk musikkhistorie, det kan ikke forklares -komposisjonen må høres! Dette albumet beveger meg på så mange måter og kan vanskelig beskrives. Pil & Bue bør bli allemanseie. For meg er dette musikalsk terapi av ypperste sort.» – Stig Ødegaard, Scream Magazine (Topscore VI)

Når: Lokalkvelden onsdag 17. august kl. 1900 på SommerFeber-scenen

 

 

 

Jack of Hearts

Jack of Hearts

Jack of Hearts er et band som startet opp i Alta på høsten 2015. De spiller instrumentbasert pop musikk med litt bluesinnslag. De er fire medlemmer i bandet: Simen Schjølberg på sang og gitar, Kristian Vegge på bass og gitar, Markus Sørnes på trommer og bass, og Leif R. Nilsen på trommer og perk. I april i år kom de videre til landsmønstringa i UKM

Når: Lokalkveldne onsdag 17. august kl. 1900 på SommerFeber-scenen