Artister

Bortsettt fra workshops og festivalforestilling, så blir det også bra konserter under Sommerfeber! Du finner konsertområdet på Larsentomta (parkeringsplassen med tvers ovenfor Bootleg – du vet, den med det røde huset der Sommerfeber fikk ordnet street art).

Artistene på Sommerfeber 2019 er Ruben (“Lay by me”, “Walls” og “The half”) og Ezzari (“Casablanca” og “Dør for deg”) – i tillegg kommer prog-metallbandet Snøstorm og poprock-bandet Akkisan.

Konsertområdet er for alle mellom 13 og 22 år. Er du eldre eller yngre enn dette kommer du ikke inn, men vi gjør et unntak om du begynner i 8. klasse i 2019. Det er helt gratis, helt rusfritt og du trenger ikke å delta på workshopene for å komme på konsertene.

Ruben

Ruben, gutten fra Harstad, har over 60 millioner streams og har vært nominert både til “årets nykommer” og “årets låt”.

Du har garantert en låt av Ruben på spillelistene din allerede. På Sommerfeber-kontoret har vi hørt på “Lay by me” og “Walls” hele vinteren. Vi er kjempeglade for å ha fått booket han til dere!

Ruben har en dybde i låtene sine som går rett inn i hjertet vårt. Med over 60 millioner streams og nominasjoner som «årets nykommer» på P3 Gull og «årets låt» med «Walls» på Spellemann 2018 kan man trygt si at Ruben har hatt en pangstart på sin artistkarriere. Med sin nye singel «Lay by me» fikk han oppmerksomhet fra hele Skandinavia og ble en radiohit i Norge.

Ruben spiller på Sommerfeberscenen onsdag 14. august kl. 20:00.

Ezzari

Ezzari løftet taket i Hammerfest da han fikk 400 ungdommer til å hoppe av glede i januar. Det første folk sa til oss etter konserten var “kan dere booke han til Sommerfeber?” – og klart vi leverer.

Med bra rytmer får Ezzari publikum til å synge med på låter som «Casablanca» og «Dør for deg», samtidig som hans talent har fått skinne på rap-låter som «Ikke ring meg».

Han får skryt for å lage rap fra hjertet, og er symbolet på en ny generasjon artister som lager låter med budskap.

Ezzari spiller på Sommerfeber-scenen torsdag 15. april kl. 20:00.

Snøstorm

Den neste metallgenerasjonen fra Finnmark er klar for Sommerfeber 2019. Snøstorm ble dannet under festivalen i 2016, og har sine røtter hos oss. De trekker mange til sine helt rå konserter.

Det kvinnelig-frontede prog-metall bandet har gjort mye kult siden de ble dannet. De har spilt på Iskald og Bukta Battle, og har gått videre til landsfestivalen UKM 2019.

Snøstorm er oppvarmingsband for Ruben onsdag 14. august.

Akkisan

Akkisan er et drevent band med ungdommer fra bygda Akkarfjord i Hammerfest.

Stine, Ludvik, Tina og Torarin har satt sammen poprock-bandet og de synger både egne låter og coverlåter. Akkisan har gjennomført en skoleturné og har deltatt på UKM. De gikk videre til UKM landsfestival i 2019.

Her kan du se låten de gikk videre med.

Akkisan er oppvarmingsband for Ezzari torsdag 15. april.