SOMMERFEBER 2017

(Trykk på bildet for større versjon)

Artister 2017

Jesper Jenset

Jesper

Jesper Jenset er en 19 år gammel sanger og låtskriver fra Norge. Han har en flott stemme og i 2016 tok han steget videre og startet arbeidet med mer moderne musikk. Hans gjennombrudd kom med singelen «High» og låta har over 9 million streams på Spotify og er en av de mest spilte låtene på norsk radio.

Jesper skriver alle låtene sine selv, og han er også co – producer på de fleste låtene. Han har et godt øre for Catchy pop-låter og produksjonsideer innen EDM/pop/RnB sjangeren.

Sløtface

SLØTFACE_A5C2827-HIGH

Dine gode venner, Sløtface (tidligere Slutface), er en gjeng som ikke er redde for å skille seg ut, verken musikalsk eller ved valg av bandnavn. Navnet fungerer som en kritikk av populærkulturens syn på kvinner, og bandet skriver låter med en tydelig feministisk agenda, som inneholder direkte oppfordringer til sine jevnaldrende og upolerte bilder av ungdomstiden. Tenk Skam kombinert med Freaks and Geeks. Dats right.

Sløtface er skitten, indieskranglete pop-punk. Som et sintere Wombats inspirert av 90-tallets slackerhelter, forener de det fengende og dansbare fra britisk pop-rock og New-Wave med det upolerte og ærlige uttrykket til amerikansk vestkyst-garage. Bandet blir rost for sitt utagerende live-show som kombinerer de gøyeste moshpitopplevelsene med Allsang PÅ GRENSEN (!).

Bandet har siden sin fødsel i Stavanger i 2012 rukket å etablere seg godt i inn- og utland, og har spilt på både den ene og den andre sida av Atlanteren. 2017 blir deres hittil største år, med Englandsturné og festivaler som Eurosonic, SXSW, The Great Escape, Tallinn Music Week og SPOT-festival som skal rundes før debutalbumet kommer.

I See Rivers

Promo picture I SEE RIVERS

I SEE RIVERS er en norsk ”Float Folk” trio. I løpet av tre år sammen har jentene i hovedsak turnert England, Skottland, Irland og Wales, men har også tatt turen hjem til Norge en gang i blant. Musikken kan beskrives som organisk, vokalbasert ”float-folk”. Etter å ha sluppet sin første singel ”Loved Ones”, vært på utkantsturné i Norge, reist rundt hele Storbritannia med Newton Faulkner og spilt festivaler som Green Man Festival, Belladrum og Malakoff har I SEE RIVERS nettopp produsert og sluppet sin debut-EP “Standing Barefoot”. I mai 2017 er bandet på en måneds lang turné i England, men i løpet av sommeren kan du se jentene opptre på forskjellige festivaler i både Norge, (Skottland, Wales) og England.

Jack of Hearts

Jack of hearts

Jack of Hearts er et band som startet opp i Alta på høsten 2015. De spiller instrumentbasert pop musikk med litt bluesinnslag. De er fire medlemmer i bandet: Simen Schjølberg på sang og gitar, Kristian Vegge på bass og gitar, Markus Sørnes på trommer og bass, og Leif R. Nilsen på trommer og perk. De har blant annet vært på landsmønstringa i UKM.

Workshops 2017

LÅTSKRIVING (HELG)

11.-13.august (helga før festivalen starter) blir det låtskriverworkshop med I SEE RIVERS. Her vil kursholderne vise deg hvordan man skriver låter, og du kan ta låta med videre til bandworkshopen. Det du skriver kan vises frem på scenen under avslutningsforestillingen.

Du trenger ikke å spille et instrument for å være med på denne workshopen. Sammen med kursholderne jobber dere med ideer til tekst og melodi. Hva kan man skrive om? Hvordan kommer man i gang med skrivingen? Hvordan lager man en melodi? Dette vil workshopen i låtskriving gi deg svaret på!

Når: fredag 11. – søndag 13.august

Sted: Bootleg Backstage

Antall deltakere: 15 stk.

IMG_5390

STYLING (HELG)

11.-13.august (helga før festivalen starter) blir det også stylingworkshop.

På stylingworkshopen kan du lære hvordan man sminker seg til hverdag og fest. Du får inspirasjon til nye måter å legge sminke på eller lærer deg fra grunnen av hvordan man skal gjøre det.

Denne workshopen er nå full, men det er mulig å melde seg på venteliste.

Når: fredag 11. – søndag 13.august

Sted: Bootleg – dansestudioet

Antall deltakere: 15 stk.

brushes

BAND

På bandworkshop lærer du å spille med andre. Det er en forutsetning at du kan synge eller spille et instrument fra før av men du trenger ikke å ha spilt i band tidligere. På kurset vil instruktørene sette sammen ulike band og i løpet av dagene spiller dere forskjellige låter.

Dette er en fin måte å bli flinkere til å spille sitt eget instrument, lære seg å spille med andre og det å formidle musikk fra scenen.

Årets kursholdere er bandet I SEE RIVERS som består av Gøril Nilsen, Lill Scheie og Eline Brun.

Sted: Bootleg Backstage

Antall deltakere: 20 stk

IMG_5837

PARKOUR

Under Sommerfeber får du en unik mulighet til å prøve deg på urbansporten Parkour.
Parkour er en fysisk aktivitet som handler om bevegelse og kroppsbeherskelse. På workshopen lærer dere hvordan å hoppe, rulle, lande, svinge, klatre, balansere og bruke kroppen sin på mange kreative måter.

Kursholder Dominik Cieszynski har jobbet og drevet med Parkour siden 2005. Det han elsker mest med Parkour er følelsen av å fly og ha kontroll over kroppen. Sammen med Parkourteamet Exeo er Dominik også semi-finalist i Norske Talenter 2014. Dominik har god erfaring som parkourinstruktør og gleder seg til å dele sin største lidenskap med oss!

Sted: Breilia Skole og rundt omkring i Hammerfest

Antall deltakere: 15 stk

DANS

Årets danseworkshop har to instruktører som igjen betyr to forskjellige dansenummer! Werkin Girls med Sofie Løken og Henni Olsen er tilbake som instruktører.  Werkin’ Girls er med på flere forskjellige programmer på TV, de var senest med på årets MGP. De kommer til Sommerfeber og lover danseworkshop med høy intensitet!

Kursholder: Sofie Løken og Henni Olsen fra Werkin’ Girls

Sted: Martha Andersen dansesalen på AKS

Antall deltakere: 15 stk

Denne workshopen er nå full, men det er mulig å melde seg på venteliste.

TEATER

 

Vi elsker teater! Dette er en workshop for deg som har lyst til å lære sceneteknikker. Du trenger ikke å ha noe tidligere erfaring fra teater, revy eller lignende. Kursholder er Alexander Rindestu som sto for en fantastisk bra workshop i 2015 og nå er tilbake for å gjenta suksessen.

Kursholder: Alexander Rindestu

Sted: Musikkens Hus

IMG_5893

DISSIMILIS

Dette er en tilrettelagt musikkworkshop. Deltakerne vil øve inn låter sammen med kursholderne. I løpet av workshopen øver deltakerne sammen som band, og det hele avsluttes med konsert på AKS den 18. august!

Kursholdere: Elin Holmgren, Henrik Vaséli og Simen Schjølberg.

Sted: Breilia skole

Antall deltakere: 15 stk

IMG_5773