PERSONVERNERKLÆRING

Når du melder deg på som deltager på Sommerfeber, aksepterer du at ungdomstjenesten i Hammerfest kommune behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?

Personopplysninger dekker alle opplysninger som kan benyttes for å identifisere en person. Personlige opplysninger kan for eksempel være fornavn, etternavn, adresse, emailadresse eller andre kontaktopplysninger.

HVORDAN HÅNDTERES MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Det er ungdomstjenesten i Hammerfest som er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger.
Dette er personopplysningene vi behandler:
• Personopplysninger du registrerer når du melder deg på som deltager, som f. eks. navn, mobilnummer, e-postadresse etc. Informasjonen du oppgir vil også kunne bli beriket via oppslagstjenester.
• Bilder og video tatt under festivalen

HVA BRUKES MINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å registrere deg som deltager på Sommerfeber og at vi kan gi deg nødvendig info om årets festival.
Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:
• Registrere deg som deltager på deltagerliste
• Sende informasjon om Sommerfeber i forkant av festivalen og mens den pågår
• Gi informasjon om deg til kursholdere på den workshopen du er med på
• For å kunne kontakte deg hvis det skjer noe du trenger å vite i forhold til påmeldingen din (for eksempel hvis du står på venteliste og så kommer det en ledig plass)
• For å kunne gi deg best mulig tilbud når det gjelder det vi serverer av gratis mat og drikke (for eksempel slik at vi gir deg allergivennlig mat om du trenger det)
• For å kunne kontakte dine foresatte ved behov (for eksempel hvis du skulle skade deg)
• For å publisere bilder som du kanskje er med på fra festivalen. Dette kan være på facebook-siden til Sommerfeber eller Bootleg, på nettsiden til Sommerfeber eller Bootleg, på snapchat (bruker: sommerfeber), på instagram (bruker: bootleghft), på Youtube (bruker: bootleg ungdomshus) eller til presse/avis.

DELER DERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi deler kun dine personopplysninger med kursholderne på ditt kurs eller på eventuelt bosted vi booker det for deg. Kursholderne trenger opplysningene for å planlegge workshopen og følge opp sine deltagere under Sommerfeber. Vi har avtaler med kursholderne om at de sletter det de har av opplysninger etter at årets Sommerfeber er over.

HVOR LAGRES MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Alle personopplysningene dine lagres på kommunal server hos Hammerfest kommune. De lagres også midlertidig på nettsiden til Sommerfeber (ikke offentlig, kun synlig for administratorer). Under selve festivalen blir deltagerlistene skrevet ut på papirkopi som kursholderne og de øvrige ansatte har. Disse kopiene blir destruert/slettet etter at festivalen er over.

HVORDAN KAN JEG ADMINISTRERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Dette kan du ved å kontakte oss for å få hjelp.
• Ønsker du innsyn i dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
• Ønsker du å få dine personopplysninger korrigert, har du rett til å be om dette.
• Ønsker du å slette dine personopplysninger, har du rett til å gjøre dette så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre de.
• Ønsker du å begrense behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
• Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, og til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette gjelder kun opplysninger du aktivt har gitt fra deg.
• Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.

HVEM HAR TILGANG TIL PERSONOPPLYSNINGENE MINE?

Dine personopplysninger behandles bare av autorisert personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling, og som er underlagt en forpliktelse til utelukkende å hente/bruke dataene for det spesifiserte og legitime formålet de ble samlet inn for.

HVOR LENGE LAGRER DERE DATA?

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Kontaktinfoen din etc. blir slettet senest en måned etter at Sommerfeber er over. Bilder blir ikke automatisk slettet, men du kan når som helst be om å få dem slettet.

HVORDAN SIKRER DERE MINE PERSONDATA?

Vi lagrer personopplysningene dine på vår kommunale server. Miljøene bruker standard sikkerhetsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang. Vi følger felles standarder for å beskytte personopplysninger og sensitiv informasjon.
Vi skriver også ut deltagerliste på papirkopi som de ansatte har tilgang til. Disse papirkopiene er de ansatte ansvarlig for å sikre og vi henter dem inn igjen ved workshop-slutt. Denne infoen er kun kontaktinfo (navn og telefonnummer på deltager).

HVORDAN FUNGERER REGELVERKET RUNDT PERSONOPPLYSNINGER?

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Hammerfest kommune som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler, dvs. «behandlingsansvarlig». Datatilsynet fører tilsyn med at regelverket overholdes i Norge. Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig i forbindelse med denne personvernerklæringen.

INFORMASJONSKAPSLER

Når du besøker våre nettsider, plasseres en informasjonskapsel (cookie) som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider. Den gjør det lettere for deg, da cookies gjør at din mobiltelefon eller datamaskin f.eks husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. Cookies gir også oss informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold til deg.

KONTAKTINFORMASJON

Behandlingsansvarlig er ungdomstjenesten (Bootleg) i Hammerfest kommune, Pb. 1224/K, 9616 Hammerfest, Norge. Har du spørsmål rundt dine personopplysninger, gjerne kontakt oss på post@bootleg.no eller på telefon +47 78 40 26 90

Juli 2021